Συστήματα Server, Virtualization & Υπηρεσίες Cloud

Servers – Network Storages

Τα τελευταία χρόνια οι εγκαταστάσεις in premises ή οι υπηρεσίες internet cloud έχουν μεταμορφώσει το σκηνικό στο χώρο της αγοράς πληροφορικής. Η Smart NS είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης που μπορεί να αναλάβει οποιουδήποτε είδους server setup για χρήσεις απλού αυτόνομου setup για μικρές εταιρείες ή πιο πολύπλοκα setup χρησιμοποιώντας Server Clustering για τις ανάγκες μεγαλύτερων εταιρειών. Η Smart NS μπορεί επίσης να παρέχει συμβουλές και να μεταπωλήσει υπηρεσίες cloud χρησιμοποιώντας Microsoft Clouds service Office 365.

Για όλα τα in premises cloud setups χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα προϊόντα:

Cisco Servers

Οι Cisco UCS C-Series Rack Servers προσφέρουν ενοποιημένο υπολογιστικό σύστημα με βιομηχανικού προτύπου παράγοντες οι οποίοι μειώνουν το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας και αυξάνουν την ευελιξία. Κάθε προϊόν απευθύνεται σε εργασίες που απαιτούν διαφορετικό φόρτο εργασίας μέσω εξισορρόπησης διαδικασιών, μνήμης, I/O και πόρων εσωτερικού storage.

Οι Cisco UCS C-Series Rack Servers προσφέρουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • Form-factor-agnostic entry point σε Cisco UCS
 • Απλοποίηση και γρήγορη ανάπτυξη εφαρμογών
 • Επέκταση των ενοποιημένων καινοτομιών και πλεονεκτημάτων πληροφορικής και σε rack servers
 • Αυξημένες επιλογές πελατών με μοναδικά προνόμια σε ένα οικείο πακέτο rack
 • Μείωση στο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) και αύξηση της επιχειρηματική ευελιξία

EMC Storages

Η EMC παρέχει αποθήκευση δεδομένων, ασφάλεια πληροφοριών, virtualization, analytics, cloud computing και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που επιτρέπουν σε εταιρείες να αποθηκεύουν, να διαχειρίζονται, να προστατεύουν και να αναλύουν δεδομένα. Οι κύριες αγορές στις οποίες απευθύνονται τα προϊόντα της EMC περιλαμβάνουν μεγάλες εταιρείες και μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις σε διάφορες κάθετες αγορές.

Η Smart NS έχει χρησιμοποιήσει τη σειρά προϊόντων EMC VNX σε πολλές εγκαταστάσεις και μπορεί να εγγυηθεί την αξιοπιστία, την ευκολία στη χρήση και την ασφάλεια των αποθηκευμένων δεδομένων σε τέτοια storages. Επίσης τα προϊόντα VNX έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολλές εγκαταστάσεις clustering με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Microsoft

Η Smart NS έχει μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό λύσεων, την εγκατάσταση και συντήρηση προϊόντων Microsoft Server όπως:

Ο Windows Server 2012 που χρησιμοποιείται για:

 • Server Virtualization
  Ο Windows Server 2012 με Hyper-V προσφέρει μια πλήρη πλατφόρμα virtualization, παρέχοντας υψηλή επεκτασιμότητα και απόδοση με ελαστικές και ευέλικτες λύσεις από το datacenter στο cloud. Ο Windows Server 2012 με Hyper-V είναι μια πλατφόρμα virtualization που έχει βοηθήσει επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να πραγματοποιήσουν σημαντικές μειώσεις κόστους και αποδοτικότητα στη λειτουργία. Με την αγορά να καθορίζει το μέγεθος και την κλίμακα, το Hyper-V είναι η πλατφόρμα που μπορείτε να επιλέξετε για να εκτελέσετε της κρίσιμης σημασίες εργασίες σας.
 • VDI
  Το Virtual Desktop Infrastructure σε Windows Server 2012 καθιστά δυνατό στους χρήστες να έχουν ηλεκτρονική πρόσβαση ουσιαστικά από οπουδήποτε σε δημοφιλείς συσκευές , παρέχοντας πλήρη εμπειρία Windows ενώ εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα αυξημένη ασφάλεια και συμμόρφωση δεδομένων. Τα περισσότερα τμήματα Η/Υ αντιμετωπίζουν σήμερα την πρόκληση να αυξήσουν την παραγωγικότητα των εργαζομένων χρησιμοποιώντας όλο και περισσότερες κινητές συσκευές. Το Virtual Desktop Infrastructure (VDI) είναι η τεχνολογική λύση που σας βοηθάει να συμπεριλάβετε αυτές τις νέες συσκευές. Με τους πόρους εικονοποίησης, μπορείτε να αντιμετωπίσετε θέματα συμβατότητας και ασφαλείας της συσκευής ενώ παράλληλα θα προσφέρετε μια συνεπή, οικεία εμπειρία που αυξάνει την παραγωγικότητα των χρηστών. Με τον Windows Server 2012 η Microsoft κάνει ακόμα πιο εύκολη την ανάπτυξη και παράδοση εικονικών πόρων στις συσκευές των χρηστών.
 • Δίκτυα Η/Υ
  Ο Windows Server 2012 μια σειρά από νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά που βοηθούν στη μείωση πολυπλοκότητας του δικτύου, καθιστώντας ευκολότερη τη σύνδεση των χρηστών με τους Η/Υ, πιο αποτελεσματική τη διαχείριση του κέντρου δεδομένων και των private clouds, και πιο εύκολη τη σύνδεση των υποδομών σας με υπηρεσίες public cloud. Νέες τεχνολογίες όπως οι private και public cloud computing, mobile workforces και υποδομές με ευρεία διασπορά, έχουν μεταμορφώσει το επιχειρηματικό σκηνικό και έχουν αλλάξει τον τρόπο που χειριζόμαστε τους υπολογιστές και τις δικτυακές υποδομές. Ο στόχος όμως παραμένει ο ίδιος: να διατηρήσουμε όλες τις συνιστώσες του δικτύου συνδεδεμένες ώστε να διασφαλίσουμε την ομαλή μετάδοση πληροφοριών και να διασφαλίσουμε την αξιόπιστη πρόσβαση των χρηστών και πελατών στην υπηρεσία που χρειάζονται τη στιγμή που τη χρειάζονται.
 • Προστασία Πληροφοριών & Πρόσβαση
  Ο Windows Server 2012 καθιστά ευκολότερη για τους διαχειριστές την προστασία των εταιρικών πόρων, την κατασκευή ισχυρής διαχείρισης και προστασίας στη πρόσβαση πληροφοριών και την απλοποιεί την ανάπτυξη των υποδομών για διαχείριση ταυτότητας. Πληροφορίες υπάρχουν σχεδόν παντού στην επιχείρησή σας, σε servers, laptops, desktops, κινητές συσκευές και σε emails. Οι χρήστες χρειάζεται να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες από οπουδήποτε, να τις μοιράζονται όπου χρειάζεται και να επιτυγχάνουν τη μέγιστη παραγωγικότητα με τις υποδομές που έχουν. Και για να κάνουμε τα πράγματα πιο περίπλοκα, τη μετακίνηση σε cloud computing σημαίνει ότι πρέπει να μπορείτε να διασφαλίσετε τις εφαρμογές της επιχείρησής σας που δεν βρίσκονται πλέον στο δικό σας κέντρο δεδομένων.
 • Αποθήκευση
  Ο Windows Server 2012 παρέχει μεγαλύτερη αποδοτικότητα, απόδοση και καινοτομία μέσω διαφόρων επιλογών αποθήκευσης. Νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις για δίσκους, δίκτυα και SAN storage παρέχουν περισσότερες επιλογές και ευελιξία ενώ παράλληλα διασφαλίζουν μεγάλη διαθεσιμότητα και χρόνο λειτουργίας. Η αποθήκευση παίζει κρίσιμο ρόλο σε υπηρεσίες cloud και datacenter. Με τη συνεχή αύξηση νέων εφαρμογών και των προσδοκιών για συνεχείς υπηρεσίες, οι απαιτήσεις για αποθήκευση συνεχώς αυξάνονται. Ο Windows Server 2012 προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από χαρακτηριστικά αποθήκευσης και δυνατότητες να επιλύσετε όποιες προκλήσεις αποθήκευσης παρουσιάζονται στην επιχείρησή σας. Είτε διαθέτετε τα οικονομικότερα standard hardware ή υψηλής τεχνολογίας Storage Area Network για πιο απαιτητικές εργασίες, ο Windows Server 2012 σας παρέχει μια ευρεία γκάμα δυνατοτήτων που σας βοηθούν να μεγιστοποιήσετε την απόδοση της επένδυσής σας σχετικά με το σύστημα αποθήκευσης.
 • Δικτυακή Πλατφόρμα & Πλατφόρμα Εφαρμογών
  Ο Windows Server 2012 παρέχει τεράστια ευελιξία μέσω των υβριδικών, συμμετρικών και δικτυακών εφαρμογών είτε βρίσκονται στις εγκαταστάσεις σας ή σε cloud, αυξημένες δυνατότητες επεκτασιμότητας και ελαστικότητας των εφαρμογών, όπως και ενισχυμένη υποστήριξη για open frameworks και open source. Πιθανόν η εταιρεία σας να χρησιμοποιεί ή να σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ένα συνδυασμό από εντός- ή εκτός των εγκαταστάσεων σας πληροφοριακά συστήματα και εργαλεία ώστε να δημιουργηθεί ένα υβριδικό περιβάλλον. Για να προστατεύσετε την επένδυση που ήδη έχετε κάνει για τις εντός-εγκαταστάσεων εφαρμογές ενώ ξεκινάτε τη διαδικασία για τη μετακίνηση στο cloud, χρειάζεστε μια επεκτάσιμη εφαρμογή και δικτυακή πλατφόρμα καθώς και τα μέσα για να διαχειρίζεστε τις εφαρμογές και τα websites σας με ενοποιημένο τρόπο.
 • Virtualization
  H Microsoft κατέστησε δυνατή μια νέα γενιά datacenters με μεγαλύτερη αποδοτικότητα και διαθεσιμότητα για τις πιο απαιτητικές εργασίες. Οι λύσεις για virtualization της Microsoft ξεπερνούν τις βασικές δυνατότητες virtualization, όπως η εδραίωση hardware του server και η δημιουργία ολοκληρωμένης πλατφόρμας για ιδιωτικά και υβριδικά cloud. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα η επιχείρησή σας να επιτύχει σημαντική μείωση δαπανών και αποδοτικότητα των λειτουργιών. Είτε επιθυμείτε να εικονοποιήσετε την εργασία σας, να χτίσετε ένα ιδιωτικό cloud, να αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες σας με ένα δημόσιο cloud ή να συνδυάσετε και τις τρεις παραπάνω επιλογές, οι λύσεις διαχείρισης και virtualization της Microsoft, ενσωματωμένες σε Windows Server και System Center, μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε καλύτερα τους πόρους που διαθέτετε και παρέχουν την πληροφορική ως υπηρεσία.

Πλεονεκτήματα

 • Πραγματοποιήστε μειώσεις κόστους και μεγαλύτερη αποδοτικότητα διαδικασιών χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα που γνωρίζετε – με το Hyper-V ενσωματωμένο σε Windows Server.
 • Επωφεληθείτε από ένα ενιαίο σύνολο ολοκληρωμένων εργαλείων διαχείρισης για το φυσικό, εικονικό και cloud περιβάλλον σας με μόνο μία προβολή στην οθόνη σας.
 • Επωφεληθείτε από την οικονομικότερη λύση από το VMware με απεριόριστες δυνατότητες virtualization του datacentre και προϊόντα διαχείρισης αδειοδοτημένα ανά επεξεργαστή.
devberryΣυστήματα Server, Virtualization & Υπηρεσίες Cloud

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε την καλύτερη λύση
για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Επικοινωνήστε