Δομημένη Καλωδίωση

Δομημένη Καλωδίωση

Η καλωδίωση στον εργασιακό χώρο απαιτεί προνοητικότητα, λεπτομερή σχεδιασμό και τεχνογνωσία.

Η ομάδα της Smart NS εξειδικεύεται στο σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και τη διαχείριση λύσεων δομημένης καλωδίωσης, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών μας, ακόμα και σε πιο σύνθετα περιβάλλοντα.

Με την ομάδα μας, απαρτιζόμενη από εξειδικευμένους μηχανικούς, τις ισχυρές συνεργασίες που διαθέτουμε με τους κορυφαίους στην καλωδίωση ανά τον κόσμο και τους προμηθευτές συσκευών και υλικού συνδεσιμότητας – είμαστε άρτια εξοπλισμένοι ώστε να καλύψουμε κάθε απαίτηση σε υλικό, LAN, οπτικές ίνες και συστήματα τηλεπικοινωνιών.

Τι είναι η δομημένη καλωδίωση;

Οι υπηρεσίες δομημένης καλωδίωσης που παρέχουμε περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε έξι βασικούς τομείς:

 • Εγκαταστάσεις εισόδου
  Οι εγκαταστάσεις εισόδου των κτιρίων είναι το σημείο στο οποίο η εξωτερική καλωδίωση, όπως η παροχή τηλεφώνου και η διαδικτυακή καλωδίωση, συνδέεται με τη κεντρική καλωδίωση των κτιρίων.
 • Δωμάτιο εξοπλισμού
  Εδώ είναι αποθηκευμένος όλος ο εξοπλισμός υποδοχής, ο οποίος θα εξυπηρετεί το σύνολο του κτιρίου και τους χρήστες του. Το δωμάτιο εξοπλισμού, που υποστηρίζει τη δομημένη καλωδίωση σχεδιάζεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ISO, του Οργανισμού Διεθνών Προτύπων.
 • Δωμάτιο τηλεπικοινωνιών / Closet
  Περιέχει τα καλώδια τηλεπικοινωνιών και τον εξοπλισμό που συνδέουν το κεντρικό υποσύστημα καλωδίωσης και το υποσύστημα οριζόντιας καλωδίωσης, καθώς και τις μηχανικές απολήξεις.
 • Καλωδίωση κορμού
  Παρέχει σύνδεση μεταξύ των εγκαταστάσεων της εισόδου, των χώρων εξοπλισμού και του δωματίου τηλεπικοινωνιών.
 • Οριζόντια καλωδίωση
  Τα δωμάτια των τηλεπικοινωνιών συνδέονται με τις εξόδους του χώρου εργασίας κάθε χρήστη.Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η οριζόντια καλωδίωση θα πρέπει να στήνεται σε ένα τοπολογία αστέρα.Κάθε απόληξη στο χώρο εργασίας πρέπει να συνδέεται με μια ευθεία σύνδεση με το δωμάτιο τηλεπικοινωνιών.
 • Απόληξη σταθμού εργασίας
  Συνδέει τον εξοπλισμό του χρήστη, όπως τηλέφωνα και υπολογιστές στο δίκτυο της δομημένης καλωδίωσης.

Τα οφέλη της δομημένης καλωδίωσης

 • Συνοχή
  Η χρήση δομημένης καλωδίωσης εξασφαλίζει την ενσωμάτωση Δεδομένων, Φωνής και Βίντεο σε ένα σύστημα, με αποτέλεσμα τον περιορισμό φαινομένων ασυμβατότητας μεταξύ τους.
 • Συμβατότητα
  Ένα πρότυπο σύστημα δομημένης καλωδίωσης θα υποστηρίξει μια ευρεία ποικιλία εφαρμογών καθώς και το υλικό από όλους τους τύπους των πωλητών και θα επιτρέπει ένα mix and match εξοπλισμού.
 • Εύκολη αντιμετώπιση προβλημάτων
  Τα δομημένα καλωδιακά συστήματα συντελούν στην γρήγορη και εύκολη αναγνώριση των προβλημάτων. Επιπλέον, η πιθανότητα να σταματήσει να λειτουργεί το σύνολο του δικτύου μειώνεται σημαντικά. Με ένα σύστημα δομημένης καλωδίωσης ,ολόκληρο το δίκτυο χωρίζεται σε διαχειρίσιμα τμήματα και ως εκ τούτου καθίσταται πολύ πιο εύκολο να ελεγχθούν, να απομονωθούν και να διορθωθούν συγκεκριμένα σημεία στο σύστημα , με την ελάχιστη δυνατή ενόχληση στο γενικό σύνολο.
 • Eυελιξία στη χρήση
  Οι καλωδιώσεις που έχουν εγκατασταθεί βάση των προτύπων της δομημένης καλωδιώσης παρουσιάζουν μεγάλη ευελιξία στη χρήση καθώς κάθε αποληξή μπορει να χρησιμοποιηθεί για περισσοτερες απο μια λειτουργίες.
devberryΔομημένη Καλωδίωση

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε την καλύτερη λύση
για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Επικοινωνήστε