Δίκτυα Η/Υ

Δίκτυα Η/Υ

Η Smart NS έχει δημιουργήσει ισχυρή σχέση συνεργασίας με τη Cisco μεταπωλώντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Είμαστε περήφανοι που συγκαταλεγόμαστε ανάμεσα στους πιο αξιόπιστους, καταρτισμένους και ταχέως αναπτυσσόμενους συνεργάτες της Cisco στην Ελλάδα με πολλές βραβεύσεις από την ίδια τη Cisco αλλά και τους επίσημους διανομείς της στην Ελλάδα.

Έχουμε επενδύσει σε μεγάλο βαθμό σε αυτή τη συνεργασία αποκτώντας μεγάλη τεχνογνωσία σε ολη την προϊοντική γκάμα για συστήματα δικτύων, ΙP τηλεφωνίας και ασφάλειας, αλλά επίσης και σε πολλές νέες τεχνολογίες που σχεδόν πάντα πρώτη η Cisco εισάγει στην αγορά, ολοκληρώνοντας τις παρεχόμενες υπηρέσιες μας σε αυτούς τους τομείς.

Δίκτυα Η/Υ

Η Smart NS έχει πραγματοποιήσει εγκαταστάσεις σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όπως μικρά γραφεία ή οικιακές επιχειρήσεις με αυξημένες ανάγκες, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και δίκτυα μεγάλων επιχειρήσεων χρησιμοποιώντας κυρίως προϊόντα από τις προϊοντικές σειρές: Cisco Catalyst 2960, 2960-C και 2960-S Series Switches, Cisco Catalyst 3750 Series Switches και Cisco Catalyst 3750-X Series Switches. Οι Cisco routers που χρησιμοποιούμε είναι κυρίως από την γκάμα προϊόντων Cisco ISR Generation 2 η οποία παρέχει «νοημοσύνη» και κλιμάκωση, ώστε να παρέχουν τη μετατροπή υπηρεσιών για cloud, κινητές συσκευές και εφαρμογές πολυμέσων. Το Cisco ISR Generation 2 portfolio περιλαμβάνει Cisco 800, 1900,2900,3900 και 4451-X Series Integrated Services Routers.

Ασύρματα Δίκτυα Η/Υ

Παρέχουμε λύσεις σε ασύρματα δίκτυα ηλεκτρονικών υπολογιστών, όπου οι νέες απαιτήσεις επιβάλλουν η σχεδίαση και η εγκατάσταση να γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν εφαργμογές υψηλών απαιτήσεων για πολλούς χρήστες ταυτόχρονα. Οι επαγγελματικές λύσεις της Cisco για ασύρματα δίκτυα παρέχουν λύσεις για τις επιχειρήσεις που έχουν αναγκή από ασύρματα δίκτυα με τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση. Access points όπως τα Cisco Aironet 1600, 2600, 3600 Series παρέχουν υψηλής ασφάλειας και αξιοπιστίας ασύρματες συνδέσεις τόσο για εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους. Οι Cisco Wireless Controllers μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε κεντρική και εύκολη διαχείριση του ασυρμάτου δικτύου καθώς προσφέρουν εύχρηστο περιβάλλον, επεκτασιμότητα και την αξιοπιστία που χρειάζεται για τα υψηλής ασφαλείας ασύρματα δίκτυα εταιρίων. Ο Cisco 2500 Series Wireless Controller χρησιμοποιείται σε μικρότερες εγκαταστάσεις, όπου απαιτείται ένας Wireless Controller, αλλά σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις προτείνεται να χρησιμοποιηθεί ο Cisco 5500 Series Wireless LAN Controller.

devberryΔίκτυα Η/Υ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε την καλύτερη λύση
για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Επικοινωνήστε