Ασφάλεια Δικτύων

Ασφάλεια Δικτύων

Η Smart NS έχει δημιουργήσει ισχυρή σχέση συνεργασίας με τη Cisco μεταπωλώντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Είμαστε περήφανοι που συγκαταλεγόμαστε ανάμεσα στους πιο αξιόπιστους,καταρτισμένους και ταχέως αναπτυσσόμενους συνεργάτες της Cisco στην Ελλάδα με πολλές βραβεύσεις από την ίδια τη Cisco αλλά και τους επίσημους διανομείς της στην Ελλάδα.

Έχουμε επενδύσει σε μεγάλο βαθμό σε αυτή τη συνεργασία αποκτώντας μεγάλη τεχνογνωσία σε ολη την προϊοντική γκάμα για συστήματα δικτύων, ΙP τηλεφωνίας και ασφάλειας, αλλά επίσης και σε πολλές νέες τεχνολογίες που σχεδόν πάντα πρώτη η Cisco εισάγει στην αγορά, ολοκληρώνοντας τις παρεχόμενες υπηρέσιες μας σε αυτούς τους τομείς.

Ασφάλεια

Παρέχουμε λύσεις ασφάλειας με firewall αλλά και πιο εξελιγμένες λύσεις όπως web και email filtering με τα προϊόντα της Cisco Ironport. Η Smart NS χρησιμοποιώντας προϊόντα Cisco μπορεί να σας βοηθήσει να προστατεύσετε το δίκτυό σας και τα δεδομένα σας με συστημάτα νέας γενιάς και με αναβαθμισμένες υπηρεσίες ασφαλείας δικτύων – για ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς, χρησιμοποιώντας Cisco ASA 5500 και 5500-X Series Next-Generation Firewalls, Cisco ASA Next-Generation Firewall Services, Cisco Intrusion Prevention System, Integrated Security σε ISR G2 Routers όπως και Secure Email και Web που προστατεύουν την εταιρία σας από τις συνεχείς απειλές του διαδικτύου και των email με τη σωστή χρήση του Cisco Web and Email Security.

devberryΑσφάλεια Δικτύων

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε την καλύτερη λύση
για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Επικοινωνήστε